У волинських дорожників залишилось пального на два дні інтенсивного снігопаду

У волинських дорожників залишилось пального на два дні інтенсивного снігопаду
Фото: Слово і Діло

Запасів паливно-мастильних матеріалів у Службі автомобільних доріг Волині вистачить на два дні інтенсивного снігопаду.

Про це начальник Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак повідомив під час засідання оперативного штабу з надзвичайних ситуацій, – пише прес-служба Волинської ОДА.

Наразі запас паливно-мастильних матеріалів становить 6 тис. літрів дизпалива та 1 тис. літрів бензину. 

Посполітак додав, що вже найближчим часом очікують надходження фінансування з Міністерства інфраструктури України, після чого запаси паливно-мастильних матеріалів будуть поновлені.

Разом із тим, в районах є власні резерви, які, в разі виникнення надзвичайних ситуацій, надають Службі автомобільних доріг. За попередніми даними, загалом це 29 тис. літрів пального та 43,6 тис. літрів дизпалива. До слова, допомогу вже надали в Маневицькому, Рожищенсьому та Ківерцівському районах.

В області зафіксовано ускладнений рух транспорту на ділянці Воротнів-Романів та поблизу села Білостік. Така ситуація є типова для даної місцевості та пов’язана з особливостями рельєфу. Відтак, для розчищення снігу направлено важку спецтехніку.

Читати також: «Комунальники працюють хаотично», - екс-мер Луцька про порятунок міста від снігу

Анатолій Посполітак зазначив, що, зважаючи на різке зниження температури, яке очікується найближчими днями в області, першочергове завдання Служби автомобільних доріг  – прибрати дороги від снігу.

«В п’ятій годині ранку припиниться снігопад і буде стояти завдання всю ту кашу прибрати з доріг, аби все це не замерзло при великих мінусових температурах та не виникла ожеледиця», – повідомив Анатолій Посполітак.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волинь сунуть морози
Наступна новина Затори у Луцьку: які вулиці варто оминати
Останні новини
Схожі новини