У «Волинській Голландії» прокоментували довжелезний затор біля тюльпанового поля

У «Волинській Голландії» прокоментували довжелезний затор біля тюльпанового поля

Організатори фестивалю «Волинська Голландія» попросили гостей користуватися їхньою парковкою, а не заставляти автомобілями трасу.

Про це йдеться на їхній сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, на Волині триває тюльпановий фестиваль. На вихідних чимало волинян нарікали на довгі затори на ковельській трасі, поблизу якої розташоване квіткове поле.

«Без перебільшень, ми пів ночі ніч займалися тим, що читали коменти у різних спільнотах і на наших сторінках. Місцями хотілося трішки поплакати. Але завдяки вашим негативним відгукам, конструктивній і не дуже критиці ми маємо можливість розвиватися. Кожна кризова ситуація – можливість для розвитку) Ми врахували усі проблеми вказані у зауваженнях і будемо старатися їх вирішити для вашого комфорту», – йдеться у заяві.

«Хочемо сказати, що на фестивалі є парковка для автомобілей і під час дорожнього колапсу на вихідних вона була заповнена на 40%. Як би ми того не прагнули, але додаткову смугу руху на трасі до вихідних зробити не встигнемо. Тому просимо усіх гостей фестивалю не залишати свої машини обабіч дороги, адже саме ці авто стали причиною величезного затору», – додають організатори.

Вони припускають, що гості фестивалю побили рекорд завантаженості траси в пік сезону на Шацьких озерах.

«Також нагадуємо, що фестиваль працює у будні, тому якщо ви маєте можливість приїхати до нас раніше, не відтягуйте поїздку на вихідні», – кажуть у «Волинській Голландії».

Схему доїзду можна побачити тут.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський журналіст Володимир Данилюк став секретарем Нацспілки журналістів України
Наступна новина Невиконання робіт на майже 300 тисяч: проти посадавців Підгайцівської ОТГ порушили кримінал
Останні новини
Схожі новини