У Волинській обласній бібліотеці для дітей презентували 22 число альманаху «Світязь»

У Волинській обласній бібліотеці для дітей презентували 22 число альманаху «Світязь»

У Волинській обласній бібліотеці для дітей відбулася презентація 22 числа альманаху «Світязь» – друкованого видання обласної організації Національної спілки письменників України.

На зустріч із учнями 9Г і 9В класів Луцької гімназії №4 ім. Модеста Левицького прийшли редактор-упорядник альманаху «Світязь», голова обласної організації Національної спілки письменників України Ольга Ляснюк; члени редколегії альманаху «Світязь», письменники Надія Гуменюк і Ігор Ольшевський.

Ольга Ляснюк розповіла про історію видання альманаху, познайомила з структурою й авторами розділів. Присутні дізналися не тільки про те, як створювалося видання, а й познайомилися з цікавими, талановитими письменниками, поринули в дивовижний світ поезії та більше дізналися про сучасний літературний процес.

«У 22 числі альманаху Волинської організації Національної Спілки письменників України «Світязь» поживу для душі й цікаву інформацію для роздумів знайде читач будь-якого віку й уподобань» - підсумувала свою розповідь гостя.

Ольга Леонтіївна прочитала свої твори, які проникають в душу і нікого не лишають байдужим.

«Друкуючись у «Світязі», письменник щоразу повинен проявляти себе в іншій іпостасі – тобто двічі поспіль, скажімо, поезію подавати не можна», - наголосила у своєму виступі Надія Гуменюк. Вона презентувала свої нові книги та познайомила із повчальними віршиками для дітей, надрукованими у альманасі.

Під час заходу були нагороджені кращі читачі бібліотеки Мельниченко Марина, Метешко Оля, Лебедь Катерина, Балюк Діана – учні Луцької гімназії №4 ім. Модеста Левицького.

Захід доповнила книжкова виставка «Альманах «Світязь» – творча візитівка письменників Волині».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина По-новому: змінюється система контролю якості продуктів
Наступна новина Ляшко назвав своїх луцьких екс-соратників «продажними тварями»
Останні новини
Схожі новини