У Волинській психлікарні на коронавірус захворіли вже 67 людей

У Волинській психлікарні на коронавірус захворіли вже 67 людей
Фото ілюстративне

У Волинській обласній психіатричній лікарні №2, що у селищі Олика Ківерцівського району, захворіли на коронавірус 67 людей: 21 медик та 46 пацієнтів.

В ОДА кажуть, спалах припиниться, коли деякі відділення повністю перехворіють. Про це стало відомо у понеділок, 25 травня, під час брифінгу в обласній державній адміністрації.

Заступниця голови ОДА Тетяна Щербак повідомила, що у лікарні станом на 25 травня – 67 хворих. Це пацієнти та медики одного з двох корпусів.

Раніше двоє жінок померло, один медик перебуває в обласній інфекційній лікарні, решта в кращому стані і лікуються вдома.

«Одна із причин в тому, що це закритий заклад і є брак кадрів: один лікар чи санітарка може працювати в декількох відділеннях. Також є порушення протиепідемічних заходів медиками. Зараз вони забезпечені засобами захисту. Доїзд до роботи був організований не для всіх. Дехто добирався своїм транспортом – можливо, це теж одна із причин», – сказала посадовиця.

«Специфіка закладу така, що якщо захворіло відділення, то воно перехворіє від початку і до кінця», – повідомила Тетяна Щербак.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

Раніше Ківерцівська райдержадміністрація рекомендувала лікарні перейти на закритий режим роботи і не відпускати працівників додому. В ОДА підтвердили, що працівники не можуть покидати заклад.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині на коронавірус захворіли працівники великих підприємств
Наступна новина У п’ятницю на Волині можуть послабити карантин
Останні новини
Схожі новини