Волинську психлікарню об'єднують з центром терапії залежностей

Волинську психлікарню об'єднують з центром терапії залежностей

Депутати скасували рішення від 9 березня 2021 року про реорганізацію Волинської обласної психіатричної лікарні та приєднали її до медичного центру терапії залежностей. 

Відповідне рішення ухвалили у четвер, 16 березня, під час засідання сесії облради, пише «ВСН»

Зазначають, що за останній рік психлікарня набула нового значення та можливостей у наданні послуг. 

«У зв'язку з військовою агресією Російської Федерації заклад, який налічував 130 ліжкомісць, зараз має 617 пацієнтів. Зважаючи на те, що у майбутньому ми хочемо його (заклад, - ред.) укрупнювати і робити потужний центр психіатричної реабілітації та охдоровлення, ми менше приєднуємо до більшого», – коментує рішення начальник відділу з питань управління об'єками спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та земмлями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Олена Кузьменко.

Мова йде про те, що після реорганізації саме психіатрична клініка стане правонаступницею усіх майнових і немайнових прав комунального підприємства «Волинський медичний центр терапії залежностей». У попередньому рішенні було навпаки - правонаступником мав стати центр терапії залежностей.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Три волинські спортшколи отримали нових директорів
Наступна новина На Волині попрощалися із загиблим 28-річним Героєм. ФОТО
Останні новини
Схожі новини