У Володимирі хворих на COVID кладуть у педіатричне відділення, бо терапевтичне – заповнене

У Володимирі хворих на COVID кладуть у педіатричне відділення, бо терапевтичне – заповнене
Фото ілюстративне

7-го вересня стало відомо про перепрофілювання ліжок педіатричного відділення Володимир-Волинського ТМО: за узгодження з управлінням охорони здоров’я їх відведено для лікування пацієнтів із СOVID-19. Таке рішення прийняли, оскільки терапевтичне відділення, яке перепрофілювали раніше під COVID-19 – уже заповнене.

Як зазначає БУГ, інформацію підтвердила Тетяна Ващук, головний лікар Володимир-Волинського ТМО. Вона розповіла, що хворих дійсно багато, епідеміологічна ситуація ускладнилась:

“Так, ми розгорнули педіатричне відділення під хворих на СOVID-19. На сьогоднішній день у нас 43 випадки пневмонії із підозрою на СOVID-19, 6 випадків з яких – підтверджені, 37 – очікують результатів. Ми мусимо виходити з цього, що маємо. Щодо перепрофілювання ліжок – це узгоджено з управлінням охорони здоров’я.

За її словами, наразі під лікування пацієнтів на COVID-19 відведені такі відділення: терапевтивне, педіатричне та інфекційне.

“Терапевтичне відділення, педіатричне – все відведено під «ковід», реанімація – у нас там в резерві, для важких пацієнтів, де є ШВЛ, аби ми могли забезпечити інкубацію, кисневу терапію. Інфекційне відведене раніше.

Якщо буде збільшуватись кількість хворих, буде підніматись питання перепрофілювання інших ліжок”, – розповіла Ващук.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Верховній Раді пропонують законодавчо врегулювати дистанційну роботу
Наступна новина Розповіли, чи траплялися на Волині смерті внаслідок вакцинації
Останні новини
Схожі новини