У Володимирі попрощалися із загиблим Героєм Володимиром Пукалюком

У Володимирі попрощалися із загиблим Героєм Володимиром Пукалюком

Під звуки сирени, що сповістила про чергову повітряну тривогу, у Володимирі провели в останню путь полеглого 49-річного бійця Володимира Пукалюка. Вшанувати пам’ять захисника, який добровольцем пішов на фронт, аби обороняти рідну землю від рашистської навали, прийшли його рідні, колеги, побратими, місцеві керманичі та жителі громади.

Про це інформують на сторінці Володимирської міської ради.

Володимир Пукалюк за фахом електрик, свого часу працював на меблевій фабриці «Гербор», а після повномасштабного вторгнення росії на територію України одразу пішов до військкомату, адже не міг лишатись осторонь, коли під загрозою опинилась незалежність та територіальна цілісність держави.

У своєму підрозділі солдат обіймав посаду стрільця-санітара. Перші місяці минули на навчальних базах та полігонах, де з успіхом опановував бойові уміння, які уже невдовзі застосовував на практиці.

20 червня, виконуючи бойове завдання на Луганщині, загинув від отриманого поранення, що було не сумісне із життям. У люблячого чоловіка та турботливого батька залишились дружина та дві донечки, одна з яких неповнолітня.

“Боротьба України за свою землю та свободу, на жаль, дається дуже великою ціною, адже ми щодня втрачаємо найкращих земляків. Полеглий герой Володимир став на захист України за покликом серця і віддав за це найцінніше – своє життя. Наш святий обов’язок пам’ятати його подвиг, як і решти захисників, шанувати цінності за які вони загинули й ніколи їм не зраджувати, як це робили наші герої”, – зазначив міський голова Ігор Пальонка у прощальному слові.

Поховали Володимира Пукалюка з усіма військовими почестями на Федорівському кладовищі під синьо-жовтим стягом.

«Перший» висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя...


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині трагічно загинув військовослужбовець
Наступна новина На Волині за кошти, зібрані на благодійному марафоні, придбали автомобіль на передову
Останні новини
Схожі новини