На Волині за кошти, зібрані на благодійному марафоні, придбали автомобіль на передову

На Волині за кошти, зібрані на благодійному марафоні, придбали автомобіль на передову

За кошти, зібрані на благодійному марафоні в Павлівці, волонтери придбали автомобіль для бійців, які наразі захищають рідну країну в гарячих місцях бойових дій.

Про це повідомляє БУГ.

На благодійному заході, який нещодавно провели в Павлівці, активісти зібрали на потреби ЗСУ понад 39 тисяч гривень. Частину цих коштів віддали луцьким волонтерам на придбання автівки військовим. Її вже купили і на днях відправлять на передову. А ще частину грошей хочуть спрямувати на покупку тепловізора. Про це розповіла активна волонтерка, жителька села Жашковичі, Тетяна Грицюк, яка й організувала марафон в Павлівці.

За її словами, поспілкувавшись із бійцями, стало зрозуміло, що їм наразі першочергово потрібні автомобілі й тепловізори. Тож вирішила придбати саме їх. Однак, отриманих на марафоні коштів на придбання автівки не вистачило. А в луцьких волонтерів, з якими Тетяна співпрацює, саме не вистачало частини грошей на автомобіль. Тож вона вирішила додати їх. Аби спільними зусиллями придбати для ЗСУ хоча б один транспортний засіб.

“Бійцям дуже потрібні автомобілі. Адже на війні вони постійно попадають під обстріли й нищаться. А повсякчас треба перевозити поранених, зброю, військове спорядження, амуніцію, техніку й інші необхідні речі. Тепловізори теж дуже потрібні. З марафону лишилися ще кошти, то я хочу його купити. Однак, сума поки недостатня. Потрібно ще дозбирати”, – зазначила волонтерка.

Тож вже цими днями на передову поїде автівка, до придбання якої долучилися і жителі Павлівської громади. Її волонтери вщент загрузять продуктами, амуніцією та іншими, вкрай необхідними для бійців речами.

Окрім цього, Тетяна закликає допомагати бійцям і усіх свідомих й небайдужих українців. Адже, згрупувавшись, ми пришвидшимо перемогу України в цій жорстокій війні.

Так, за її словами, допомоги потребують поранені військові, які зараз знаходяться в лікарнях Володимира і Луцька. Їм потрібний одяг: майки, фудболки, труси носки і шльопанці, та засоби гігієни: мило, шампунь, зубна паста, зубні щітки, крем до і після гоління, станочки для гоління, вологі і сухі серветки.

“Там знаходяться хлопці з різних регіонів України. Допомогти їм може кожний. Навіть по можливості принести в лікарню ці речі. Дивлячись на поранених, порівняйте умови, можливості і задумайтеся, що сьогодні ви можете зробити для подяки, тим хто вас захищає”, – наголосила волонтерка.

Кошти для придбання найнеобхідніших речей військовим на передову, зокрема й тепловізора, можна перерахувати за реквізитами:

Карта МоноБанку: 5375 4141 0895 4560 – Тетяна Грицюк.

Читати також: Волинська керамістка продає свої вироби, щоб віддати гроші на ЗСУ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Володимирі попрощалися із загиблим Героєм Володимиром Пукалюком
Наступна новина Норма алкоголю перевищувала у 10 разів: біля Луцька затримали п'яного водія
Останні новини
Схожі новини