У Володимирі виготовляють основи для окопних свічок

У Володимирі виготовляють основи для окопних свічок

Уже протягом місяця волонтер із Володимира Андрій Музичук разом із мамою та другом Назаром виготовляють основи для окопних свічок. Він співпрацює з нововолинськими волонтерами, які заливають їх воском, клеять інструкцію використання та відправляють захисникам на фронт.

Про це пише «Буг».

Окопні або бліндажні свічки необхідні солдатам у польових умовах, поки вони перебувають у холодних землянках. На свічці можна підігрівати їжу та воду, також вона допомагає  зігрітися в окопі. В осінню погоду та морози така річ необхідна.

Співпрацює Андрій з нововолинським волонтером Олегом Селедцем та благодійним фондом «Перемога UA».

Щоб зробити окопні свічки, потрібен гофрований папір із картонних ящиків, жерстяні банки з-під консервів, фітиль та парафін.

За день команда з трьох людей може зробити 260 основ для свічок. Раніше вони плели маскувальні сітки та готували їжу для військових ТРО.

Рук, за словами хлопців, вистачає. Хто має змогу привезти картонні коробки або банки з-під консервів, звертайтеся за номером 0639706144.

Нагадаємо, також окопні свічки для армії виготовляє волинянин Сергій Лавренюк.

Читайте також: На волинському підприємстві почали виготовляти буржуйки на передову. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У громаду на Волині знову прийшло горе: загинув Захисник Павло Лазар
Наступна новина У Волинському обласному центрі зайнятості – нова директорка
Останні новини
Схожі новини