У якому стані жінка, яку на переході збив неповнолітній у Луцьку

У якому стані жінка, яку на переході збив неповнолітній у Луцьку

12 грудня Луцьк сколихнула жахлива новина - 16-річний підліток на пішохідному переході збив людей, а потім, не спиняючись, помчав далі. Уже за кілька метрів він в'їхав у стовп не впоравшись із керуванням. Внаслідок аварії постраждали 6 людей. 

Найважчих травм зазнала 39-річна жінка, яка досі перебуває в комі. Упродовж 12 днів жінка не приходила до тями та перенесла уже 4 операції: на голові, нозі та двічі на травмованій руці, – повідомляє Інсайдер медіа.

Лікарі кажуть, що поки рано давати якісь прогнози, однак позитивна динаміка все ж спостерігається - пацієнтку перевели на зондове харчування. Днями навіть спробували відключити від апарату ШВЛ. Легені теж працюють.

Чоловік потерпілої Олександр мало коментує ситуацію. Каже, що лише одному Богу відомо, що буде далі. Зазначає, що син Матвій (який також перебував того дня із матір'ю та постраждав в аварії) уже теж почувається добре. Він радо спілкується із журналістами, хоч і з обережністю.

«У мене все добре. Нічого не болить. Я тут з татом, дивимось мультики, граємось», - сказав малюк.

Подруга жінки Антоніна розповіла, що люди активно долучились до фінансової допомоги та зібрали необхідну суму уже впродовж перших днів після трагедії. Міська рада також дотрималась обіцянки та допомагає сім'ї фінансово.

Інші потерпілі теж потроху оговтуються від жахливої аварії.

Нагадаємо, на проспекті Соборності у Луцьку. Втечу від патрульних поліцейських неповнолітні пасажири знімали під музику на відео та навіть встигали публікувати у соцмережах. Відео моменту аварії – тут.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Від чого найчастіше помирають волиняни
Наступна новина Волинь залишається у «червоній» зоні
Останні новини
Схожі новини