У Єгипті введуть нові правила відвідування пляжів

У Єгипті введуть нові правила відвідування пляжів

Єгипет планує просувати туризм в Александрії, другому за величиною місті країни, шляхом обмеження доступу для місцевих мешканців на деякі пляжі.

Їх планують зробити відкритими лише для туристів, – інформує Радіо Максимум

Голова палати туристичних агентств пояснив, що нові пляжі "повинні бути обладнані так, щоб задовольняти потреби іноземних туристів", а також забезпечити їм "захист особистого простору". Під цим, як уважають спостерігачі, розуміється зонування пляжу, створення кабінок для переодягання, туалетів, душів.

Місцеві журналісти припустили, що такий крок уряду викличе невдоволення місцевих жителів, які зіткнуться з дефіцитом добре обладнаних пляжів для них самих.

Читати також: Перший відпочиває: Туреччина, Єгипет, Туніс чи Болгарія – де дешевше провести літню відпустку

Зараз в Александрії для місцевих доступні лише досить бідно обладнані та не вельми прибрані громадські пляжі, при цьому вони ще й платні. Всі пристойні пляжі тут – приватні, також з платним входом.

"Хоча ціна входу на приватні пляжі зараз і так недоступна середньостатистичному єгиптянинові, після того, як їх повністю закриють під іноземців, місцеві жителі остаточно втратять можливість якісного пляжного відпочинку", – зазначають місцеві ЗМІ.

Шляхом створення окремих пляжів для туристів уряд намагається залучити сюди здебільшого британських туристів, на яких в цьому році покладають особливі надії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили, які смартфони – найбільш проблемні. РЕЙТИНГ
Наступна новина Переваги радіаторів Kermi: відгуки майбутніх мешканців ЖК «Супернова»
Останні новини
Схожі новини