У ЖК «Супернова» продають останні двокімнатні квартири з мальовничим краєвидом на Луцьк

У ЖК «Супернова» продають останні двокімнатні квартири з мальовничим краєвидом на Луцьк

Будівельна компанія «Інвестор» продає останні 2-кімнатні квартири у ІІ будинку ЖК «Супернова», що уже зданий в експлуатацію.

«Особливість цих квартир у тому, що вони розташовані у вже зданому в експлуатацію будинку ЖК «Супернова». Тому власники одразу ж після придбання можуть приступати до ремонту і оздоблення помешкання.

Це кілька 2-кімнатних квартир з просто неймовірним краєвидом. Одні мають вікна з панорамним видом на історичну частину та центр міста. Інші – просторі, світлі та сонячні», - розповідає голова кооперативу житлового комплексу «Супернова» Тетяна Ляшенко.

Панорамний вигляд з вікон ЖК «Супернова»

Двокімнатні квартири розташовані на 9 і 10 поверхах. Площа – від 68 до 70 м2

«Будинок вже зданий в експлуатацію, тому майже всі квартири вже розкупили. Але ми залишили прозапас кілька 2-кімнатних квартир для тих, хто дуже хотітиме придбати житло саме у цьому будинку ЖК «Супернова».

Ціна квартири з сонячної сторони – 13 500 грн\м2, а от квадратний метр площі квартири з панорамним видом на історичну частину Луцька і парк – 14 000 гривень за м2. Дещо дорожче, але цей вид з вікна… воно того вартує, аби щоранку прокидатись і милуватись неймовірною красою», - розповіла менеджер з продажу Будівельної компанії «Інвестор» Ольга Яценюк.

Вона зауважила, що двокімнатні квартири мають класичне планування і доволі просторі для молодих сімей.

Нагадаємо, що ЖК «Супернова» зводять у чистому та охайному кварталі з низькою густотою населення. Поряд – парк і вся необхідна інфраструктура та соціальні об’єкти. 


Щоб отримати консультацію щодо придбання останніх двох двокімнатних квартир у вже зданому будинку ЖК «Супернова» телефонуйте:

096 030 20 10

095 030 20 10

Адреса відділів продажу Будівельної компанії «Інвестор»:

  • вул. Коперника, 13 в, м. Луцьк
  • вул. Цегельна, 28, м. Луцьк

Facebook: Будівельна компанія Інвестор.

Instagram: bud.investor

Сайт: www.investor.lutsk.ua


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Центральному парку Луцьку на очах у перехожих двоє дорослих «сходили до вітру». ВІДЕО
Наступна новина Українські бджоли та найкорисніший мед: пасічник з Волині розповів про бджільництво. ФОТО
Останні новини
Схожі новини