Учасниці реаліті-шоу «Пігмаліон 3D» навчалися працювати з фінансами

Учасниці реаліті-шоу «Пігмаліон 3D» навчалися працювати з фінансами

Понеділок, 15 жовтня, для учасниць трансформаційного проекту «Пігмаліон 3D» розпочався продуктивно. І хоч для більшості українців це був вихідний день, дівчата працювали на повну.

Основний майстер-клас цього дня провела Вікторія Мухамедова - провідний фінансовий консультант у OVB Allfinanz. Пані Вікторія працює у галузі фінансів уже понад 9 років. За цей час вона вивчила усе про гроші, їх збереження та накопичення. Щодня Вікторія Вікторівна виділяє 2 години часу на аналіз та аналітику фінансового ринку України та світу, тож, без сумніву, найкращі консультації та власний досвід стануть у нагоді учасницям проекту.

«Троє з моїх клієнток мали мрію – побувати в Парижі. Одна з них мріяла про це аж 23 роки! Але весь час щось заважало її здійсненню – щоденні клопоти, робота, діти, побут. Разом ми запланували подорож через три роки. Її мрія здійснилася, щоправда через 9 місяців» – ділиться Вікторія.

Вікторія Вікторівна детально розповіла про 5 основних законів грошей (із 35 існуючих). Відтак, дівчата отримали не лише теоретичні знання та корисні поради, а й практичні інструменти. Кожна з учасниць почала заповнювати таблицю прибутків та витрат із деталізацією і підрозділами. Учасниці запланували свої доходи та витрати, аби потім порівняли і оцінили реальну ситуацію своїх фінансів.

Також пані Вікторія дала кожній учасниці легку та дієву схему накопичення грошей і різні техніки – скарбнички та щоденного простого накопичення. Тож учасниці побачать результат уже за місяць, а відчутним і вагомим він стане за рік непомітних і «безболісних» для гаманця накопичень.

Учасниці проекту отримали відповіді на питання – куди і як краще інвестувати гроші, чи варто брати кредит, чи можна позичати гроші або давати позику, що робити, аби завжди бути «в плюсі» та при грошах і ще багато цікавої та, безперечно, корисної інформації.

Як усе відбувалося – згодом на відео, слідкуйте за нашими подіями!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Експонати з волосини та макового зерна: у Луцьку – унікальна виставка. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку відкрили меморіальну дошку трьом студентам, які загинули в АТО. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини