Український баскетболіст став одним з найпомітніших гравців Національної студентської ліги США

Український баскетболіст став одним з найпомітніших гравців Національної студентської ліги США

Атакуючий захисник баскетбольного клубу «Канзас Джейхокс» Святослав Михайлюк провів чудовий матч в Національній студентській лізі (NCAA). 20-річний баскетболіст збірної України проявив себе в матчі проти «ТіСіЮ Хорнд Фрогс», завдяки чому його команда здобула перемогу з рахунком 88:84, пише спортивне видання KU Sports.

Як зазначається, вихованець «Черкаських Мавп» став одним з найпомітніших гравців зустрічі. За 38 хвилин Михайлюк набрав 20 очок, реалізувавши 7 з 13 кидків з гри, в тому числі 5 з-за дуги. Крім того в активі Святослава 4 підбирання та 6 результативних передач.

Варто зазначити, що в поточному сезоні Михайлюк набирає в середньому 16,5 очок за матч, а також робить 4,1 підбирань і 3,2 передач.

До слова, наприкінці листопада 2017 року Михайлюк встановивунікальний рекорд в NCAA. Він став єдиним гравцем в студентському баскетболі, який набрав 94 очка в п’яти стартових матчах сезону NCAA, допустивши при цьому лише дві втрати.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 15-річна львів’янка потрапила до Книги рекордів України з мініатюрним тортом «Спартак»
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 8 січня
Останні новини
Схожі новини