Смачні частування, пісні та розваги: як у Зимному відсвяткували День громади. ФОТО

Смачні частування, пісні та розваги: як у Зимному відсвяткували День громади. ФОТО

6-го жовтня у Зимному, що на Волині, святкували День громади.

Заходи у селі розпочалися з самісінького ранку і тривали до ночі. Свято провели зі смачними частуваннями, піснями і спортивними заходами, – повідомляє БУГ

Відбулося свято на площі біля головної адмінбудівлі і неподалік Зимненського монастиря. Подія дійсно була масштабною.

У рамках святкувань відбувся захід-представлення громади. Мешканці з кожного села, яке відноситься до ОТГ, завітали у цей день до Зимного, аби гідно представити своє село. Гостям пропонували послухати пісень і скуштувати справжніх українських наїдків.

Знайшлося заняття і для діток: можна було пограти в різноманітні підготовані організаторами ігри, покерувати повітряним змієм, виграти призи в усіляких забавках та просто пострибати на батуті чи надувній гірці.

Голова громади В’ячеслав Католик привітав присутніх зі святом. Він розповів, що Зимнівській громаді дійсно є чим пишатися, адже разом багато було зроблено. Сьогодні до складу ОТГ входить 21 село і працюючи разом задля спільної мети можна зробити ще багато чого.

Свято видалося на славу. Не підвела організаторів і погода.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Українка повезе на дитяче Євробачення-2018 недитячу пісню. ВІДЕО
Наступна новина Луцькі гімнастки приїхали з нагородами зі Львова
Останні новини
Схожі новини