Українського пілота звільнили з російського полону

Українського пілота звільнили з російського полону
Фото ГУР МО України

Українського пілота Романа Василюка звільнили з полону.

Про це 25-го квітня повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України. 

24-го квітня він повернувся на підконтрольну Україні територію. Одразу після звільнення український пілот зустрівся з начальником ГУР МО Кирилом Будановим та секретарем РНБО Олексієм Даніловим.

Підполковник Роман Василюк, український пілот Су-25, який 14-го березня при виконанні бойового завдання був збитий ворожими ППО над Волновахою Донецької області. Зміг катапультуватися, але отримав поранення і потрапив у полон до окупантів.

Пройшов через численні допити з боку російських спецслужб. До свого звільнення перебував в обласній центральній клінічній лікарні Донецька.

Зараз Роман Василюк отримує належну медичну допомогу та зустрівся зі своєю сім’єю. Він певен, що за місяць зможе повністю відновитись:

«Довго сидіти в госпіталі не збираюсь. За місяць хотілося б повернусь в стрій та боротись по повного звільнення нашої країни від окупантів».

Нагадаємо, раніше повідомлолось, що військовий з Волині виніс пораненого товариша з полону


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Малюнок 11-річної волинянки стане маркою
Наступна новина В Україні найчастіше гинуть солдати з бідних російських регіонів
Останні новини
Схожі новини