Українці оцінили перший рік президентства Зеленського. Дослідження

Українці оцінили перший рік президентства Зеленського. Дослідження

Діяльність Президента Володимира Зеленського протягом першого року роботи 37% українців оцінили "добре" або ж "дуже добре"; посередньою його діяльність вважають 34% громадян.

Про це повідомляє УНН із посиланням на дані результатів дослідження, проведеного центром Разумкова.

"Загалом 37% опитаних оцінили діяльність Володимира Зеленського протягом першого року перебування при владі "добре" або "дуже добре". Відносна більшість, 34% опитаних - оцінили діяльність Зеленського "на 3" ("не погано і не добре"), а 28% — "досить погано" або "дуже погано", - йдеться у результатах дослідження.

Також у квітні частка тих, хто дотримується думки, що Президент захищає загальнонаціональні інтереси, становила 50%, а тих, хто дотримується думки, що він захищає власні інтереси та інтереси свого політичного оточення — 33%.

"Частка респондентів, які вважають нову владу кращою за попередню, становить 38%. Ще приблизно стільки ж (39%) вважають, що нинішня влада нічим суттєво не відрізняється від попередньої, а 16% — що вона гірша за попередню.

Абсолютна більшість респондентів (63%) вважають, що влада намагається покращити ситуацію в країні, але їй це поки що переважно не вдається зробити. 25% опитаних вважають, що влада лише "імітує зусилля", і лише 9% - відзначають вдалі дії влади", - йдеться у результатах дослідження.

Додамо, дослідження проводилося з 24 по 29 квітня 2020 року методом телефонного інтерв’ю на основі випадкової вибірки номерів мобільних і стаціонарних телефонів.

Було опитано 2056 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком окупованого Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей за вибіркою, що репрезентує доросле населення. Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ресторанам можна працювати лише до 22:00. У Волинській ОДА заявили про нові обмеження
Наступна новина «Клієнтів дуже мало», - підприємці про ситуацію на Новому ринку
Останні новини
Схожі новини