Уляна Супрун підтримала луцький театр «ГаРмИдЕр»

Уляна Супрун підтримала луцький театр «ГаРмИдЕр»

Ексміністерка охорони здоров’я Уляна Супрун закликала усіх підтримати ініціативу луцької театральної студії «ГаРмИдЕр» – перетворення старого ангара на Яровиці у сучасну мистецьку локацію.

Уляна Супрун у Фейсбуці розповіла про ініціативу «ГаРмИдЕру» і поширила матеріал Першого –репортаж журналістки видання Олени Лівіцької «Драма промзони. Історії з луцького ангару, в якому оселився... театр».

«У планах команди — створити простір, де будуватиметься діалог про сучасне актуальне мистецтво і соціальну відповідальність, а також проведення просвітницьких заходів. Щоб «ГаРмИдЕр ангар-stage» міг працювати повноцінно, приміщення потрібно дооблаштувати: провести тепло та належне освітлення» – розповіла Уляна Супрун.

Уляна Супрун зауважила, що підтримувати ідейні та живі проєкти, які займаються просвітництвом через культуру і мистецтво, дуже важливо.

«Круто, що існують такі ініціативи не лише в межах столиці, але й в регіонах. Важливо підтримувати та розвивати такі проєкти, а також створювати схожі у своїх містах. Адже просвітництво через мистецтво і культуру — один зі шляхів поширення свідомості та здорового глузду в суспільстві», – заяявила Уляна Супрун.

Як відомо, свою ініціативу актори розмістили на сайті «Велика Ідея» і з необхідних 100 тисяч гривень, команда зібрала вже трохи більше ніж 60 тисяч. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «На 1-ше тренування прийшов у туфлях і сорочці». Історія легенди футзалу Сергія Піддубного
Наступна новина Колишня їдальня «Берізка» у Луцьку шукає нового орендаря
Останні новини
Схожі новини