В «Амстердамі» – одно- та двоспальні квартири від 23 000$

В «Амстердамі» – одно- та двоспальні квартири від 23 000$

У житловому комплексі «Амстердам» – квартири з 1 та 2 спальнями пропонують за спеціальними акційними цінами від 23 000$.

 

Зверніть увагу, що із 1 березня в ЖК «Амстердам» зросте вартість житла та комерційних приміщень. Старі ціни та старі акції будуть діяти лише протягом лютого.

Нагадаємо, новий ЖК «Амстердам» зводить Будівельна компанія «Інвестор» у селі Струмівка поблизу Луцька. При будівництві запланували використовувати інноваційні підходи у використанні будматеріалів та технологій, а також – у плануванні.

Читати також: Луцька будівельна компанія «ІНВЕСТОР» озвучила підсумки 2020 року. Що планують далі?

Зокрема «Інвестор» пропонує використовувати нову класифікацію квартир, якою користуються у світі: 1-кімнатна квартира означає помешкання із вітальнею та 1 спальнею; 2-кімнатна – із 2 спальнями і т.д.

Відтак, акційні ціни наразі діють на квартири із 1 та 2 спальнями (площа – 40,5 та 60,9 кв. м відповідно).

 

Планування акційних квартир
 
Звернуть увагу! В «Амстердамі» наразі діє ще одна акційна пропозиція на 1-спальні квартири. Відтермінування – на 2 роки без жодних відсотків і мінімальний перший внесок від 2 500$. При цьому місячна виплата за квартиру, залежно від її площі, буде становити приблизно 950$. Більше про цю акцію можна прочитати за посиланням.
 

Які переваги чекають на майбутніх мешканців ЖК «Амстердам»?

  • Нова система опалення і менші платіжки за газ. В «Амстердамі» буде власна котельня, а також – сонячні колектори, що допоможе економити енергоресурси. Крім того, відсутність котлів у кожній квартирі – це відсутність клопотів на їхнє обслуговування, безпека, а також – не буде газових труб всередині будинку.
  • Стіни з натуральних матеріалів з хорошою шумоізоляцією (вперше «Інвестор» буде використовувати технологію керамоблоків).
  • Зручне та нетипове планування квартир. Це також пов’язано із розведенням газових труб у багатоповерхівках, яке суттєво обмежувало планування. Відсутність газових труб дала можливість по-новому підійти до облаштування простору.
  • Місця, де провести час із сусідами: на першому поверсі буде просторий хол, де можна буде випити кави, організувати спільний перегляд фільмів чи спортивних матів тощо. Поруч із ЖК буде зона для відпочинку.

Хол у ЖК “Амстердам”

  • Професійну обслуговуючу компанію, яка буде доглядати за мережами, благоустроєм і т.д. Свого часу ОСББ стали хорошою альтернативою «жекам», проте в «Амстердамі» вирішили рухатись далі і довірити обслуговування ЖК професійній компанії.
  • Безпечне проживання. Територія житлового комплексу буде закритою, матиме цілодобову охорону та відеонагляд.
  • Місце для відпочинку з дітьми та занять спортом. Для ЖК «Амстердам» та ЖК «Струмочок» запланували організувати відпочинкову зону на території площею понад 4 тисячі квадратних метрів. Тут будуть майданчики для гри у волейбол та баскетбол, дитячі майданчики з сучасними ігровими елементами.

Відпочинкова зона біля ЖК “Амстердам”

Більше цікавого про плани «Інвестора» на наступний рік – в інтерв’ю директора компанії Андрія Разумовського: «Ми створюємо будівельну моду».

 

 

 

Детальніше про ці та інші пропозиції запитуйте у відділі продажів Будівельної компанії «Інвестор»:

Телефон: 096 030 20 10

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в,

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

Youtube: Інвестор

Телеграм:

Де в Луцьку/Ковелі добре жити?

 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За добу виявили понад 4,5 тисячі українців з коронавірусом. Одужало – більше ніж 7 тисяч
Наступна новина На «бобкет» чекали півтори доби, поки не виручив «Інвестор». Історії про війну з заметами
Останні новини
Схожі новини