В деяких закладах Луцька не працює жодної людини, - Пустовіт. ОНОВЛЕНО

В деяких закладах Луцька не працює жодної людини, - Пустовіт. ОНОВЛЕНО
Григорій Пустовіт. Фото ІА Волинські Новини

У Луцьку є заклади харчування та магазини, в яких офіційно не працює жоден працівник.

Про це 23 січня під час виконавчого комітету повідомив секретар міської ради Григорій Пустовіт.

Він звернувся до членів виконкому з проханням зняти з порядку денного питання про встановлення графіку роботи деяких закладів, оскільки від них не надходять податки від зарплат.

«Для кого ми встановлюємо режим роботи, якщо вони там не працюють?» - сказав Пустовіт.

Наприклад, така ситуація у торговому павільйоні «АРАЗ» на зупинці громадського транспорту на вул. Конякіна, 37б, ресторані «Старий Тбілісі» на вул. Ковельській, 1, у магазині «ВОПАК № 1407» на Київському майдані, 11 та інших закладах. 

«Нехай пояснять, як вони працюють. Можливо, вони можуть працювати без працівників. Можливо, в них там якась автоматична лінія працює. Давайте розбиратись. Може вони і праві, нехай доводять це», - сказав секретар.

За його словами, з цих закладів лише «АРАЗ» зареєстрований не в Луцьку, тож податки від нього надходять в бюджет іншого населеного пункту.

ОНОВЛЕНО:

Інформація про те, що в торгових мережах Луцька «Вопак» і «ПАККО» не оформлюють свої працівників не відповідає дійсності.

Про це повідомила PR-менеджерка «ПАККО» Ольга Андрієвська.

Ольга Андрієвська зазначила, що озвучена інформація не відповідає дійсності та завдає шкоди діловій репутації підприємства.

За її словами, у торгівельних закладах «Вопак» (2 магазини) та «ПАККО»(2 магазини) в Луцьку станом на 23.01.2019 офіційно, з дотриманням вимог чинного законодавства, працевлаштовано 168 працівників. Податки із заробітної плати цих працівників сплачуються згідно чинного законодавства України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Двоє волинян стали «заслуженими»
Наступна новина Ще дві парафії УПЦ МП на Волині перейшли до нової церкви
Останні новини
Схожі новини