В кінці тижня можемо посилити карантин у всій області, - Волинська ОДА

В кінці тижня можемо посилити карантин у всій області, - Волинська ОДА

У Волинській обласній державній адміністрації заявили, що найближчим часом в області не послаблюватимуть карантин через велику кількість хворих. Більше того – якщо ситуація не покращиться до кінця тижня, карантин можуть посилити.

Про це під час брифінгу у середу, 10 травня, повідомила заступниця голови ОДА Тетяна Щербак.

Нагадаємо, за минулу добу на Волині зараження коронавірусом підтвердили у 101 людини. Це рекордна кількість з початку епідемії. Пов’язано це з великою кількістю тестів – частину з них провели у Тернопільській області, бо ресурсів волинської вірусологічної лабораторії не вистачає.

Зі слів посадовиці, наразі в області майже 25 нових хворих на 100 тисяч населення, тоді як для послаблення карантину потрібно, щоб нових хворих було менше 12. Найбільші спалахи у Ковелі, Володимир-Волинському та Ратнівському районах.

«За останні 7 днів показники ростуть. Якщо ситуація до кінця тижня не покращиться, карантин можуть посилити в загальному по області», - сказала Тетяна Щербак.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Уряд призначив нового керівника Держгеокадастру
Наступна новина Більше тестів – більше хворих. Чи повториться на Волині коронавірусний рекорд
Останні новини
Схожі новини