Маленький волинянин, якому збирають гроші на операцію, записав пісню. ВІДЕО

Маленький волинянин, якому збирають гроші на операцію, записав пісню. ВІДЕО
Гурт «Аколада» з Арсеном Васєчком. Скріншот з відео

Волинський гурт «Аколада» записав пісню «Все буде добре» разом із 7-річним хлопчиком Арсеном Васєчком, який готується до операції за кордоном з протезування ока.

Відеороликом поділилась солістка гурту Вікторія Гурська на сторінці у Фейсбук.

У дописі вона звернулась до матері хлопчика Наталії Лотоцької.

«За що я ціную, люблю і поважаю її, так за її віру в краще, за її мудрість і правильну материнську любов. Саме вона пояснює цьому майбутньому чоловіку, що у світі нічого просто так не дається, і що за все треба боротися. І от, ми попрацювали, ми вивчили, ми записали, ми відзняли і ми зробили добру справу спільно з гуртом АКОЛАДА», – написала вона.

Нагадаємо, хлопчик народився без ока, численні операції та протезування не дали результату. Без протезу череп хлопчика деформується, тож необхідно терміново зробити хірургічне втручання.

Вартість операції – 10 тисяч доларів. Для сім’ї це непосильна сума, тому просять допомоги у небайдужих.

4149 6293 8032 5571 Лотоцька Наталія Володимирівна (мама Арсена) Приватбанк

 

А цей допис я хочу присвятити одній дуже мужній і сильній людині - Лотоцькій Наталії Наташа Лотоцька, моїй подрузі дитинства та кумі, а головне, МАМІ чудового, дивовижно розумного не на свій вік ☝️, красивого і талановитого хлопчика - АРСЕНА ВАСЄЧКО 😎 За що я ціную, люблю і поважаю її, так за її віру в краще, за її мудрість і правильну материнську любов 💙. Так от, не зважаючи, ні на що, вона вчить свого сина бути достойною людиною у цьому житті 💪 Саме вона пояснює цьому майбутньому чоловіку, що у світі нічого просто так не дається, і що за все треба боротися🙏. І от, ми попрацювали, ми вивчили, ми записали ( дякуємо Андрей Грицюк за запис), ми відзняли (дякуємо Andrii Golembiewskii за зйомки) і ми зробили добру справу спільно з гуртом АКОЛАДА 🎶 Давайте, творити добро разом‼️ "Все буде добре..." 4149 6293 8032 5571 Лотоцька Наталія Володимирівна (мама Арсена) Приватбанк . . . . . #АрсенВсеБудеДобре #АрсенВасєчко #ДопомогаДіти #Благодійність #Аколада #вікторіягурськаАколада

Posted by Вікторія Гурська on Sunday, 6 January 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Непотрібні новорічні ялинки з'їдять у луцькому зоопарку
Наступна новина В новий рік – у новій квартирі: що кажуть про ЖК «Caramel Residance» власники осель
Останні новини
Схожі новини