В Україні легше знайти хорошу каву, ніж у Європі

В Україні легше знайти хорошу каву, ніж у Європі
джерело фото: Useful for victory

Зараз в Україні кавова культура вийшла на новий, значно якісніший рівень.

Про це в інтерв'ю 24 каналу розповів співзасновник бренду Veterano Coffee Володимир Шевченко.

За його словами, зараз в Україні кавова культура вийшла на шикарний рівень.

«Ми настільки круті, що звичайні клієнти цього навіть не усвідомлюють. Споживач кави у нас вже теж розвинувся дуже круто», – пояснив Шевченко.

Коли я варився у цій темі у 2013-2014 роках, люди тільки переходили від кави «3в1» і починали розуміти, чим розчинна кава відрізняється від зернової. Коли я повернувся зі служби, люди почали розбиратися у сортах кави. Зараз рівень самого бізнесу у нас вищий, ніж у Європі. Якщо брати дорогий сегмент – у нас набагато більше хороших кав'ярень, ніж в будь-якому місті у Європі,
– наголосив співзасновник бренду Veterano Coffee.

Він також додав, що нещодавно чемпіон світу з приготування кави у турці Слава Бабич повернувся з турне по Європі з точно такими ж емоціями: в Україні набагато простіше знайти хорошу каву.

За його словами, це пов’язано із тим, що українці виявилися перфекціоністами і намагаються розвивати цей бізнес із дотриманням усіх можливих правил приготування кави.

«У Європі цього немає, вони багато до чого ставляться абияк: якось затемперували, якось налаштували, якось тече. У нас частіше намагаються довести напій до ідеалу», –  пояснив Шевченко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські лісівники обговорили проблеми галузі з депутатами. ВІДЕО
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 16 серпня
Останні новини
Схожі новини