В Україні пом'якшили карантин. Як тепер проводитимуть заходи та концерти

В Україні пом'якшили карантин. Як тепер проводитимуть заходи та концерти
Фото ілюстративне

Уряд продовжив карантин в Україні до 31 серпня 2021 року, при цьому на всій території країни встановлюється “зелений” рівень епідемічної небезпеки. За таких умов відвідування масових заходів дозволяється лише за наявності індивідуальних засобів захисту – масок. Про дотримання дистанції не йдеться.

В таких умовах у громадському транспорті та під час масових заходів або відвідин приміщень всі учасники мають дотримуватись маскового режиму. Відповідно робота закладів громадського харчування, розважальних закладів (нічних клубів), кінотеатрів та залів інших сфер культури, проведення інших масових заходів дозволяється за умов носінням масок та забезпечення засобами індивідуального захисту працівників, – йдеться на Урядовому порталі.

При цьому дотримання маскового режиму є необов'язковим за умови наявності у всіх учасників та організаторів заходу одного з таких документів:

  • негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР (не більше як за 72 години до проведення заходу),
  • негативний результат експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2 (не більше як за 72 години до проведення заходу),
  • документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації від COVID-19 вакцинами, включеними ВООЗ до переліку дозволених для використання у надзвичайних ситуаціях.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через реконструкцію проспекту Волі луцькі тролейбуси змінюють схеми руху
Наступна новина Котли BOSCH: як вибрати і зробити перший пуск? ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини