В Україні продуктові ринки знову можуть повністю закрити

В Україні продуктові ринки знову можуть повністю закрити
Фото ілюстративне

Роботу ринків в Україні в період карантину заборонять, якщо не буде ніякої реакції на системні порушення.

Про це повідомив головний санітарний лікар, заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко в ефірі «Свободи слова» 6 квітня, інформує Gazeta.ua.

«Я особисто видав постанову головного державного санлікаря, яка чітко регламентувала, при дотриманні яких умов органи місцевого самоврядування можуть дозволити відкритися ринки. Зараз ми з Нацполіцією аналізуємо ситуацію і бачимо, що відбуваються системні порушення», – заявив Ляшко.

Він уточнив, що протягом понеділка-вівторка поліція спробує реагувати, але в разі відсутності ефекту буде вирішено закрити ринки.

Нагадаємо, минулого тижня головний санітарний лікар України Віктор Ляшко підписав постанову, котра дає право владі на місцях відкрити продуктові ринки під час карантину із дотриманням ряду обмежень та умов. Проте у Луцькій міськраді вирішили ринки не вікдривати. Таке ж рішення прийняли і в Нововолинську.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька вкрали скульптуру кликуна. Просять повідомити про зловмисника
Наступна новина Шмигаль прогнозує, що карантин триватиме до вересня, але його послаблять
Останні новини
Схожі новини