В Україні пропонують відзначати День батька у червні

В Україні пропонують відзначати День батька у червні
Фото: ivetta.ua

В Україні хочуть офіційно затвердити дату святування Дня батька. 

У Мінсоцполітики пропонують святкувати День батька у третю неділю вересня. Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила, що краще перенести святкування на третю неділю червня, – пише Урядовий портал.

«На моє глибоке переконання, доречніше відзначати День батька третьої неділі червня, саме тоді, коли його святкують у понад 80 країнах світу. Сподіваюся, найближчим часом ми зважимо всі аргументи, відпрацюємо це питання і прийдемо до єдиного знаменника», – наголосила Віце-прем’єр-міністр.

За її словами, відзначення Дня батька буде гарним приводом не лише подякувати татусям за турботу, а й нагадати деяким з них про обов`язки батьківства. Водночас воно допоможе суспільству зрозуміти, а отже, і гідно оцінити рішення тих чоловіків, які, наприклад, користуються можливістю відпустки з догляду за дитиною, розділяючи цю відповідальність із жінками.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянину, який продавав жінок у секс-рабство, загрожує до 12 років тюрми
Наступна новина Називати нову церкву «ПЦУ» неправильно, - Філарет
Останні новини
Схожі новини