В українців будуть здавати нерви: на Землю рухається «коридор затемнень»

В українців будуть здавати нерви: на Землю рухається «коридор затемнень»

З 1 по 15 лютого Земля знаходиться в так званому коридорі затемнень. Чим небезпечний цей період і як уникнути неприємностей, розповіла астролог Наталія Барська.

Перше повне місячне вже позаду, воно спостерігалося 31 січня і було унікальним, бо сталося в супермісяць, тобто в момент, коли Місяць перебував в перигеї – на мінімальній відстані від Землі. Наступне затемнення буде частковим сонячним і станеться 15 лютого, повідомляє сайт Fakty.

"У цей період будуть загострення в гарячих точках, нові конфлікти, фінансові потрясіння, революційні настрої, а також природні, екологічні або техногенні інциденти. В коридорі затемнень кількість таких подій зазвичай виходить за середньостатистичні рамки, – розповідає Наталія. – Більш того те, що відбувається в коридорі затемнень, як правило, має довгострокові наслідки".

Астролог зазначає, що затемнення впливають більшою мірою на планету Земля в цілому, ніж на окремих людей.

"Є сенс говорити не про кожен знак окремо, а про пари знаків, що утворюють одну з шести осей Зодіаку", – говорить експерт.

Дана серія затемнень в першу чергу впливає на осі Лев-Водолій і Телець-Скорпіон.

"Левам і Водоліям зараз слід проявляти максимальну обережність, причому, буквально у всьому, – продовжує Наталія Барська.

– В першу чергу слід стежити за дотриманням режимів харчування і сну, рекомендується вчасно приймати звичні ліки і не тягнути з походом в поліклініку при появі ознак нових нездужань.

Не менш важливі для цієї пари знаків відносини з оточуючими, які можуть бути порушені через небажання йти на поступки, компроміси, прояви лояльності".

Тельцям і Скорпіонам слід більше прощати і менше згадувати про колишні образи. Важливо зберігати душевну рівновагу і остерігатися дій, здатних стати причиною підвищеного травматизму. Окремо можна відзначити схильність цієї групи знаків саме до таких змін, які саме їм і саме зараз слід уникати.

Овнам і Терезам, Близнюкам і Стрільцям, Ракам і Козерогам, Дівам і Рибам можна не турбуватися. Однак зайвої ініціативи зараз слід уникати.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Шок! У Луцьку знайшли мумію: стали відомі деталі. ВІДЕО
Наступна новина Якою буде погода у Луцьку та області на вихідних
Останні новини
Схожі новини