В Україну йдуть дощі з мокрим снігом

В Україну йдуть дощі з мокрим снігом

В Україні уже на наступну добу прогнозують невеликі дощі, місцями з мокрим снігом. 

19 листопада у західних областях очікується дощ. Температура вночі 0-5°, вдень 5-10° тепла. У Карпатах мокрий сніг, температура вночі та вдень близько 0°, – передає Українська Правда з посиланням на Інтерфакс.

На решті території, крім південних та східних областей, вночі невеликий дощ, місцями з мокрим снігом. Вдень помірний дощ. Температура вночі близько 0°, вдень 3-8° тепла. У східних областях вночі 2-7° морозу, вдень 0-5° тепла. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, у західних областях пориви 15-20 м/с.

20 листопада в Україні очікуються невеликі дощі. Вночі в Карпатах, а також на сході та північному сході країни місцями з мокрим снігом, удень у західних та північних областях без істотних опадів. Вітер західний та південно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вночі 1-6° тепла, вдень 6-11°, на півдні до 14°. На сході та північному сході вночі близько 0°, вдень 3-8° тепла.

Синоптикиня Наталка Діденко прогнозує: «20-21 листопада стане ще тепліше на пару градусів, проте атмосфера буде нестійкою, повітря вологе, з опадами, вітер - поривчастим. З понеділка-вівторка знову похолодає, а ближче до наступних вихідних – знову потеплішає».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку пошкодили кабельну лінію, 8 вулиць – без світла
Наступна новина На Волині вже оформили майже 14 тисяч електронних лікарняних
Останні новини
Схожі новини