В Заборолі та Жидичині також провели «таємні» земельні сесії, - депутат

В Заборолі та Жидичині також провели «таємні» земельні сесії, - депутат
Фото ілюстративне

У Заборольській та Жидичинській сільрадах провели «таємні» земельні сесії під час яких виділяли земельні ділянки для депутатів сільських рад та їх родичів.

Про це у фейсбуці повідомив депутат Луцькради Микола Федік.

Нагадаємо, у Княгининівський сільраді провели «таємну» сесію пізно уввечері, під час якої ухвалили низку рішень про виділення земельних ділянок «своїм». Натомість жителі вже наступного дня вийшли під стіни сільради, аби заявити про своє обурення. Наразі за цю справу взялась прокуратура.

«Земельний вечірній дерибан, влаштований у Княгининівській сільській раді в останні дні свого існування, вражає цинізмом і нахабством. За моєю інформацією, схожі земельні сесії відбулися і в інших ОТГ, які зараз стануть частиною Луцька - Заборольській та Жидичинській. Просто тамтешнім депутатам пощастило більше. Допитливі журналісти не навідалися до них в гості», – зазначає Федік.

Також додає, що такі речі не мають мати місце в новоствореній Луцькій ОТГ.

«Луцька міська рада зобов'язана переглянути усі рішення, які були таємно прийняті під час останніх земельних сесій у сільрадах та скасувати їх. Або ж звернутися до суду та відповідних органів, якщо цього вимагають норми закону», – зазначає він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якщо 95% людей будуть носити маски, локдауну можна уникнути – ВООЗ
Наступна новина Коронавірус в Україні: 14 575 нових хворих та 229 смертей
Останні новини
Схожі новини