Вайман розповів, чому молодь тікає з країни на заробітки

Вайман розповів, чому молодь тікає з країни на заробітки

Одна з найвагоміших причин трудової міграції українців за кордон – відсутність житла. Про це в інтерв’ю для видання Перший заявив відомий луцький забудовник Руслан Вайман.

«От зараз подивіться - молоді люди з вищою освітою масово від’їжджають у Польщу на заробітки і працюють там прибиральницями. А якщо ми вирішимо питання житла, цього не буде. Людям надзвичайно потрібне житло», – зауважує Руслан Вайман.

Зокрема, за його словами, з таким рівнем заробітних плат, інфляцією та рівнем життя молоді українці здебільшого не можуть собі дозволити придбати власне житло. Саме тому тікають на заробітки за кордон, де роками працюють, відкладаючи кошти на майбутнє.

Тож більшості доводиться по кілька років працювати над тим, аби заробити на власну квартиру. Та, на думку забудовника, ситуацію полегшила б наявність доступної іпотеки чи програм сприяння будівництву житла для молоді.

«Якщо будуть дешеві кредити та іпотеки на 20-30 років, буде вирішено питання з житлом і ми перестанемо відправляти молодих людей в Польщу на заробітки», - переконаний Руслан Вайман.

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ: «Одна робота, одна дружина, одна собака», - луцький забудовник Руслан Вайман


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин проведе 7 років за ґратами за викрадення авто
Наступна новина На Волині у продажу виявили іграшки, що не відповідали вимогам безпеки
Останні новини
Схожі новини