Варто пити каву там, де подобається, – луцький бариста. ФОТО

Варто пити каву там, де подобається, – луцький бариста. ФОТО

На вулиці Лесі Українки навпроти Галереї мистецтв Волинської організації національної спілки художників України є велокав'ярня KAVA AVENUE.

Серед інших там готує напої 25-річний бариста Дмитро Хоменко, – пише Конкурент.

Чоловік розповідає, що раніше працював у Києві. У Луцьку ж – 2,5 року. За цей час, мовляв, приготував уже «100500 чашок кави», проте першу вранці робить собі.

Дмитро Хоменко каже, що і як на будь-якій роботі не обходиться без курйозів. «Наприклад, відвідувачі просили зробити лате без молока. Таких курйозів дуже багато. Наприклад, ось ви дуже близенько підійшли до моєї робочої поверхні. Якби у мене зараз смикнулася рука, я б випадково на вас вилив какао. Це курйоз. А ще при температурі -20 C до мене підходили і запитували: «А як вам тут не холодно?». А я відповідав: «Відкрию секрет: нам холодно», – ділиться чоловік.

Щодо того, чому варто купувати каву саме в нього, говорить, що це вибір кожного. «В мене або не в мене – немає різниці. Просто варто пити каву там, де подобається», – переконує Дмитро Хоменко.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку відкрився новий м’ясний ресторан. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відкрився новий м’ясний ресторан. ФОТО
Наступна новина Із козацьким «салютом» та кулішем: у селищі на Волині відкрили український храм. ФОТО
Останні новини
Схожі новини