«Ваші гроші посилюють загрозу війни». «Епікур» знімає курятину з продажу через конфлікт з Добкіним

«Ваші гроші посилюють загрозу війни». «Епікур» знімає курятину з продажу через конфлікт з Добкіним
Фото ілюстративне

Засновник бренду «Епікур» Олексій Коваленко знімає з продажу курятину, яка виробляється на Володимир-Волинській птахофабриці. Причина – нові акціонери птахофабрики Михайло та Дмитро Добкіни.

Про це Олексій Коваленко написав на своїй сторінці.

«Питання у Михайлі Добкіні, який нещодавно став акціонером Володимир-Волинської птахофабрики. Тут до його появи під своєю ліцензією і зі своєю епі-командою я налагодив виробництво курятини без антибіотиків і всякої погані для Епікур. З недавніх публікацій та звернення журналістів-розслідувачів знаю, що Добкін це вже не про лише токсичну риторику, а про злочинну співпрацю з ЛНР/Росією. 

Настільки цинічні щодо України, що я негайно ставлю крапку на Володимир-Волинській птахофабрикі по Епікуру. На цій же фабриці Добкін виробляє звичайний бренд – Чебатурочка. На нього я не впливаю, тут кожному голосуватиму своїм гаманцем», – зазначив Коваленко.

Також він додає, що ліцензію виробнику вже анулював. Втім, він зазначає, що незабаром «Епікур» почне свою діяльність на іншому підприємстві. 

До слова, в інтерв'ю для Forbes Олексій Коваленко говорив, що з появою Добкіна серед акціонерів почав кроки, щоб не мати з ним справ. Передбачалося впровадження технологій Епікур на інших виробництвах та безшовне перенесення виробництва та поставок.

«Так і дію… але в такій ситуації не можу чекати. Люди цінніші за гроші. Репутація цінніша за гроші. Цінності цінніші за гроші», – каже Коваленко.

Довідково: ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» – українсько-голландське підприємство, входить до складу ДК Openmind. В інфраструктуру фабрики входить 100 пташників, цех із переробки та комбікормовий завод потужністю 10 тис. тонн на місяць.
Компанія виробляє курятину під брендом «Епікур» без антибіотиків і стимуляції росту, а також курятину під ТМ «Чебатурочка».

Нагадаємо, на Володимир-Волинській птахофабриці змінився генеральний директор


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині за минулу добу виявили 786 хворих на ковід. Статистика
Наступна новина У віддалені волинські села будуть їздити медики для вакцинації проти ковіду. ГРАФІК
Останні новини
Схожі новини