«Вірус не передається через їжу». На Володимир-Волинській птахофабриці кажуть, що курятина безпечна

«Вірус не передається через їжу». На Володимир-Волинській птахофабриці кажуть, що курятина безпечна
Фото ілюстративне

На Володимир-Волинській птахофабриці, де у працівників виявили коронавірус, запевняють, що їхня продукція не становить небезпеки, адже інфекція не передається через їжу.

Про це йдеться на сторінці підприємства у фейсбуці.

Нагадаємо, у кількох десятків Володимир-Волинської птахофабрики виявили коронавірус.

«Усі випадки пройшли у легкій формі, люди одужали й ще кілька одужують зараз», – кажуть на птахофабриці.

«Після свят, відчувши перші симптоми захворювання, декілька наших співробітників звернулись до лікаря та в них діагностували COVID-19.  Відповідно до внутрішніх протоколів реагування ми негайно вжили усі необхідні заходи, а контактних осіб відправили на самоізоляцію, з збереженням усіх соціальних гарантій у трудових відносинах. На жаль, згодом вірус діагностували вже у них. Стан усіх хворих стабільний та більшість лікується вдома», – йдеться у повідомленні.

Також тут запевняють, що продукція птахофабрики безпечна.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

«Володимир-Волинська птахофабрика» сертифікована за стандартом ISO 22000 та реалізує свою роботу відповідно до системи HACCP, що гарантує біобезпеку продукції на всіх етапах виробництва, навіть в звичайному режимі роботи.

Крім того, відповідно до досліджень та заяви Європейського агентства з безпеки продуктів харчування (EFSA), інфекція коронавірусу не передається через їжу, тому вимиті та термічно оброблені належним чином продукти не несуть загрози», – кажуть на підприємстві.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вакарчук іде з Ради, – ЗМІ
Наступна новина Вакарчук пояснив, чому він склав повноваження народного депутата
Останні новини
Схожі новини