«Вдалося налагодити абсолютно конструктивну роботу депкорпусу і виконкому», – Поліщук

«Вдалося налагодити абсолютно конструктивну роботу депкорпусу і виконкому», – Поліщук

Сесії не перетворюються на дводенні шоу-програми в інтерв’ю, ніхто з членів виконавчого комітету не використовує засідання і свій статус для медіаактивності чи піару, а також вдалося налагодити максимально ефективну і якісну роботу виконавчих органів міської ради.

Це, як наголосив в інтерв’ю ІА «Волинські Новини» Луцький міський голова Ігор Поліщук, є досягненням, тому що час не витрачається на те, що не дає жодного результату.

За словами Ігоря Поліщука, за час його каденції (з листопада 2020 року – ред.) вдалося налагодити абсолютно конструктивну роботу депутатського корпусу і виконавчого комітету. Сесії відбуваються за дві, дві з половиною години.

«І це не тому, що ми неуважно ставимося до питань порядку денного, намагаючись якось пришвидшити їх розгляд. А тому, що у сесійній залі є порозуміння, депутати знають, чим вони мають займатися, працюють на округах, вирішують загальноміські проблеми. Перед сесією депутати працюють у комісіях, відтак сесії не перетворюються на дводенні шоу-програми, як це, на жаль, було раніше. Тому що це шкодить і виконавчим органам, і керівництву міської ради, і депутатам, адже час витрачається на те, що не дає жодного результату», – уточнив він.

Міський голова наголосив, що він вдячний усім нинішнім депутатам за те, що сьогодні ситуація кардинально інша, ніж була раніше, і сподівається, що з таким настроєм та конструктивним стилем роботи вдасться й завершити каденцію. Ігор Поліщук додав, що це також стосується і виконкому.

«Ніхто з членів виконавчого комітету не використовує засідання і свій статус для якоїсь медіаактивності і майданчика для власного піару. Конструктивно відбуваються засідання. Якщо є запитання – є і відповідь. Якщо є пропозиції, вони обговорюються. Проте виконавчий комітет також не перетворюється в якусь розвагу або суперечки», – зазначив очільник міста.

Він також розповів, що вдалося налагодити максимально ефективну і якісну роботу й виконавчих органів міської ради: департаментів, управлінь, відділів. Провели скорочення – 25 штатних одиниць, що дасть можливість зекономити кілька мільйонів гривень із бюджету. І це не останнє таке рішення. У міськраді продовжують аналізувати ефективність кожного відділу та управління і чи не кожного працівника.

«Здійснено низку кадрових змін, які, на мою думку, забезпечать якісніше виконання обов’язків тими структурними підрозділами, у яких відбулися ці зміни», – впевнений Луцький міський голова.

Також Поліщук пригадав, що бюджет на 2021 рік був уперше ухвалений надзвичайно швидко, без багатогодинного обговорення на сесії.

«А все тому, що сформований був максимально раціонально й виважено, напередодні детально пропрацьований на постійних комісіях. І сьогодні те перевиконання, яке ми отримали за перше півріччя (а це 57 мільйонів), свідчить про те, що він був правильно прорахований, із запасом, з урахуванням усіх необхідних витрат, які має здійснити місто цьогоріч», – уточнив очільник обласного центру Волині.

Читати також: «Ми випереджаємо законодавчі ініціативи ВР», – Поліщук про оновлення тролейбусів та маршруток


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Від світанку до заходу». До Дня Луцька зняли атмосферне відео
Наступна новина Сотні велосипедистів у вишиванках проїхали Луцьком
Останні новини
Схожі новини