Великих «котусиків» вам у стрічку: у Луцькому зоопарку – нова рись. ФОТО

Великих «котусиків» вам у стрічку: у Луцькому зоопарку – нова рись. ФОТО
фото з допису в Facebook

До Луцького зоопарку, відповідно до договору утримання, прибула самочка рисі.

Фото тварини розмістили на сторінці установи у Facebook.

Як зазначають у дописі, самочка Марися добре порозумілася із Урчиком, який став «лучанином» по обміну з Черкаським зоопарком.

«Спочатку гостю господар сприйняв трохи насторожено. Але, на щастя, лід розтанув. Тож якщо бажаєте насолодитися товариством новоствореної пари – то гайда якнайшвидше до нас. До слова, «молодята» замешкали у вольєрі, який зоопарк, як і обіцялося, збудував за зароблені з продажу квитків кошти», – пишуть в установі.

«Наразі тішимося цими фактами. А на майбутнє вже задумалися, де взяти гроші, аби викупити Марисю», – додають в зоопарку.

Крім цих рисей у зоопарку мешкає також та, яку врятували від смерті з пересувного звіринцю, залишеного посеред зими напризволяще на Рівненщині. Коли тварину знайшли, ветеринари давали їй на життя відсотків з 10.

«Вона тішить нас своєю присутністю вже третій рік поспіль. Хоча, на жаль, часи поневірянь усе ж не минули для цієї рисі безслідно. Навпаки – добряче підірвали її здоров’я. Тож дуже активного способу життя тварина не провадить. І навіть харчування потребує особливого – через відсутність зубів, спровоковану попередніми умовами життя та віком», – йдеться в тексті.

«Тож – великих «котусиків» вам у стрічку. І запрошення на гостину – всім і кожному!» – підсумовують автори допису.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцькому зоопарку показали, як «виходжують» покинутих пташат. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Легіон» запрошує хлопчиків та дівчаток на 10-денний спортивний табір
Наступна новина Вареники, куліш і забави: як волинське село гуляло на фестивалі вареників. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини