Ветеранка та активістка створили бренд одягу з принтами про Волинь

Ветеранка та активістка створили бренд одягу з принтами про Волинь

Лучанки Майя Москвич та Юлія Грищук створили бренд одягу BeyZot. Вони продають футболки з авторськими принтами на волинську тему.

Назва бренду – це псевдо художника УПА Ніла Хасевича.

Юлія Грищук – громадська активістка, Майя Москвич – ветеранка російсько-української війни та засновниця клубу стрільби з лука «Lutsk Falcons».

«Думка робити футболки з фірмовими принтами виникла ще у 2016 році. Наші земляки, які служили в АТО, попросили передати їм футболку з волинською символікою і на той час такої, на жаль, не виявилося. Також час від часу виникала проблема «а що ж таке привезти в подарунок з Волині». Цукерками обмежуватись не хотілось», - розповідає співзасновниця бренду Юлія Грищук.

Принти намалювала Майя Москвич, а Юлія Грищук приєдналась до команди, як менеджерка. На формування концепції, пошук назви бренду, постачальників, підрядників, друк, фотосесії пішло близько пів року.

Назву довго не могли обрати, але врешті зупинились на псевдо Ніла Хасевича. Він був головним художником УПА і мав кохану з Луцька, підпільницю на псевдо «Марта».

«У нас є робочий документ, де зібрано близько 100 назв. Попередня робоча - «Велика Волинь». Але звучало надто пафосно, як на мене», - каже Юлія Грищук.

Зараз у бренду є шість принтів.

«Це «Волинь моя» з мечами та трояндами; «Космос» - для волинян, які перебувають за межами рідного краю; «Хрестоносець» - з характером затятих та сміливих волинян; історичний «Волинь у боротьбі» - малюнок Ніла Хасевича та ніжний і романтичний принт «True Love». В асортименті – є футболки, чашки, прапори. Найближчим часом презентуємо ще худі та світшоти», - каже співзасновниця BeyZot.

Вартість футболок – 300-350 гривень. Зробити замовлення можна на сторінках проєкту у Фейсбуці та Інстаграмі.

Фото з фейсбук-сторінки BeyZot


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку за маршрутом №15 курсуватимуть два нові тролейбуси
Наступна новина «Червона» зона не є причиною для скасування виборів, – ЦВК
Останні новини
Схожі новини