Волинянка Майя Москвич завоювала «золото» на Іграх воїнів

Волинянка Майя Москвич завоювала «золото» на Іграх воїнів

У перший змагальний день, 20 серпня, на Іграх воїнів волинянка Майя Москвич завоювала золоту медаль з кульової стрільби з рушниці.

Про це пише Мінветеранів.

20 серпня у спортивному комплексі ESPN Wide World of Sports стартували міжнародні спортивні змагання Ігри воїнів. Українська збірна розпочала змагальний день з кульової стрільби. Це – новий вид спорту для наших спортсменів, який вони опанували з нуля.

Лідерами в кульовій стрільбі з рушниці стоячи у відкритій категорії стали Майя Москвич – золота медаль та Артем Лукашук – срібна медаль.

Warrior Games – це щорічна спортивна подія, яка відбувається з 2010 року і вшановує стійкість і відданість поранених і травмованих військовослужбовців та ветеранів. Сотні спортсменів змагаються з адаптивних видів спорту: стрільба з луку, кульова стрільба, веслування на тренажері, пауерліфтинг, легка атлетика, баскетбол на візках та волейбол сидячи.

Нагадаємо, на Іграх воїнів цього року виступатимуть троє волинян.

Читайте також: Юна волинянка – дворазова чемпіонка світу. Перемогу присвятила воїнам


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вечірнє зведення Генштабу. Яка ситуація на Волинському та інших напрямках
Наступна новина На територію білорусі ворог звозить додаткові засоби протиповітряної оборони
Останні новини
Схожі новини