Ветерану з Волині дали мільйон гривень на житло

Ветерану з Волині дали мільйон гривень на житло
Джерело фото: Домодел

Житель Каменя-Каширського Віктор Гаталюк отримав мільйон гривень на покращення умов проживання. Чоловік через контузію під час виконання військового обов’язку в Афганістані має інвалідність ІІ групи.

Про це пише газета «Волинь».  

У березні цього року уряд затвердив механізм забезпечення житлом деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їхніх сімей. Кабінет Міністрів прийняв відповідну постанову на виконання Закону України «Про Державний бюджет України на 2018 рік». У законі йдеться про виділення з державного бюджету 200 млн грн на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення.

Один мільйон гривень із цих коштів отримав Віктор Гаталюк. Під час бойових дій він отримав травму – контузію головного мозку. Внаслідок цього у нього розвинулося багато різних захворювань. Тож чоловік отримав інвалідність другої групи.

Афганець потребує поліпшення умов проживання. Він тривалий час перебуває на квартирному обліку. Втім лише тепер отримав можливість придбати собі житло.

Як повідомляють в управлінні соціального захисту населення Камінь-Каширської РДА, керуючись чинним законодавством, спеціальна комісія райдержадміністрації прийняла рішення про надання грошової компенсації на поліпшення житлових умов для Віктора Гаталюка в розмірі 1 млн 71 тис. грн. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На «російську» церкву нас перейменувати ніхто не зможе, - священик УПЦ МП з Волині
Наступна новина Взяла мітлу - пішла гребти, або Стати Зіною Іванівною. ЕКСПЕРИМЕНТ
Останні новини
Схожі новини