«Ви і ваш лідер – убивці»: Порошенко поставив на місце російського журналіста. ВІДЕО

«Ви і ваш лідер – убивці»: Порошенко поставив на місце російського журналіста. ВІДЕО
Петро Порошенко відповідає на запитання російського журналіста. Скріншот із відео

Канал «Росія 1» показав, як російський журналіст у Нью-Йорку спробував взяти інтерв’ю у Президента України Петра Порошенка. Останній же не задумуючись у відповідь назвав його та президента Росії Путіна вбивцями.

Відео розмови між Порошенком та російським журналістом оприлюднив Ярослав Лебедєв у Facebook.

Російський журналіст запитав в українського президента: «Петре Олексійовичу, коли звільните Кирила Вишинського, нашого колегу?»

На що глава держави відповів:

«24 українські моряки перебувають у вас незаконно у тюрмі. Ви зобов’язані попросити у них вибачення, негайно їх випустити. Тому що ви – агресор, ви порушник міжнародного права. І ви і ваш лідер – убивці українців», – відповів Порошенко і відсунув мікрофон російського журналіста.

При цьому у коментарі ведучий наголосив, що це перше за 5 років інтерв’ю українського президента російському журналістові. 

Довідково:

Кирило Вишинський – колишній український журналіст, керівник «РІА Новини-Україна» філії російського інформагентства «РИА Новости». Звинувачуєтся СБУ у створенні підривної проросійської інформаційної мережі на терені України та державній зраді. Затриманий в Україні,  перебуває у СІЗО у Херсоні.

 

Вот, как надо договариваться, а не на коленях прощение просить.

Posted by Ярослав Лебедєв on Thursday, 21 February 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Реабілітаційний центр для атовців у Луцьку планують завершити за півроку. ВІДЕО
Наступна новина Ще три парафії на Волині виходять із Московського патріархату
Останні новини
Схожі новини