«Ви втрачаєте свого покупця», – Пустовіт до підприємців Старого ринку

«Ви втрачаєте свого покупця», – Пустовіт до підприємців Старого ринку

Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт звернувся до підприємців Старого ринку щодо переїзду на ринок «Новий». Він зауважив, що підприємці «втрачають свого покупця», які перейшли на інші ринки. 

Звернення опублікували у четвер, 13 лютого, на сайті Луцької міської ради. Текст подаємо без змін:

«У зв'язку з ситуацією, яка склалася на Старому ринку, ви втрачаєте свого покупця. Сьогодні ваш покупець переорієнтовується на інші ринки і більше до вас не повернеться.

Єдиний спосіб зберегти свого покупця - дружно переїхати на “Новий” ринок, забравши його з собою. Не затягуйте цей процес!

Якщо ж потрібно, ми готові допомогти вивезти металеві конструкції. Зробимо все, про що заявляли раніше. Наші зобов’язання залишаюся в силі. Назад дороги немає.

Ми зробимо все, щоб місто було гарним, доглянутим та охайним».

Нагадаємо, у середу, 12 лютого на Старому ринку розпочали демонтаж паркану. Попередньо на сторінці департаменту муніципальної варти Луцька у фейсбуці опублікували заяву з попередженням, що демонтаж контейнерів відбудеться 12 лютого. Втім, підприємці зробити цього не дали. Керівниця муніципальної варти Юлія Сиротинська заявила в поліцію про тілесні ушкодження. 

Читайте також: Луцька студія PaRtyzan дає знижки підприємцям, які переїдуть на «Новий ринок»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «На межі виснаження». Склали психологічний портрет українського вчителя
Наступна новина Відомо, які освітні заклади Волині потрапили в програму «Велике будівництво». Інфографіка
Останні новини
Схожі новини