Відома українська модель відверто розповіла про домагання Вайнштейна

Відома українська модель відверто розповіла про домагання Вайнштейна

Голлівудська актриса і модель українського походження Ольга Куриленко, яка зіграла дівчину Джеймса Бонда в 22-му фільмі про агента, опинилася серед знаменитостей, які зіткнулися з сексуальними домаганнями продюсера Харві Вайнштейна.

Як відомо, одного з головних голлівудських продюсерів Харві Вайнштейна звинувачують в сексуальних домаганнях і насильстві.

Продюсер був звільнений з власної компанії та виключений з американської та британської кіноакадемій. Щодо нього також почали розслідування в США і Великобританії. Сам Вайнштейн перебуває у реабілітаційному центрі.

Про сексуальні домагання продюсера заявили чимало зірок. Розкрила правду й українка Ольга Куриленко – відома голлівудська модель та актриса.

«Я сама стикалася з такою поведінкою. У тому числі з Харві. Але я ніколи не показувала страху, навіть якщо боялася. Більшість таких чоловіків – НЕ насильники в кущах, а просто хижаки, які користуються чужою слабкістю», – зізналася Ольга.

За словами моделі, виходити з подібних ситуацій їй завжди допомагав гумор.

«Коли Вайнштейн зробив мені непристойну пропозицію, я сказала: «Ха-ха, Харві, дуже смішно». А тоді відштовхнула, пішла і більше не працювала з його студією. І ніяк на моїй кар'єрі це не відбилося», – заявила Куриленко.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 25 років і 10 мільярдів євро: у Німеччині запустили суперпотяг
Наступна новина Челендж спікерів. Ти - тренд! Про кар'єру, гроші, власну справу
Останні новини
Схожі новини