В аварії на Житомирщині загинуло двоє військових з Шацької громади

В аварії на Житомирщині загинуло двоє військових з Шацької громади

У смертельній аварії на Житомирщині загинули ще двоє військових з Шацької громади– Віктор Гірич та Андрій Полінкевич. 

Про їхню загибель повідомили у четвертому відділі Ковельського РТЦК та СП.

Нагадаємо, аварія сталась в понеділок 26 грудня на трасі Київ-Ковель в Житомирській області. В автотрощі постраждало 9 людей і загинуло троє волинян – військових, які поверталися додому у відпустку. 

 У 4 відділі Ковельського РТЦК та СП повідомили, що в ДТП потрапили двоє військовослужбовців військової частини А 4097, жителі Шацької територіальної громади – Віктор Гірич (1979 р.н). та Андрій Полінкевич (1982 р.н).. 

Віктор Гірич та Андрій Полінкевич призивались Четвертим відділом Ковельського РТЦК та СП 26 лютого 2022 року на військову службу по мобілізації у роту охорони Четвертого відділу Ковельського РТЦК та СП, у червні були переведені до 50 осб.

В обох військових залишилися матері, дружини, дочки та сини.

«Четвертий відділ Ковельського РТЦК та СП висловлює щирі співчуття рідним, близьким загиблих військовослужбовців. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідних, близьких людей, та нехай добрий, світлий спомин про покійних земляків стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав їх, любив і шанував. Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в аварії загинув також волинянин – 25-річний Роман Кравчук, житель села Костюхнівка на Маневиччині. 

Перший висловлює щирі співчуття рідним загиблих. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку створили центр підтримки сімей військовополонених і зниклих безвісти військових
Наступна новина Волинян попередили про погіршення погодних умов
Останні новини
Схожі новини