Відомо, хто виконуватиме обов'язки генерального прокурора

Відомо, хто виконуватиме обов'язки генерального прокурора
Віктор Чумак

Після відставки Руслана Рябошапки обов’язки генерального прокурора виконуватиме його заступник Віктор Чумак.

Про це повідомляє Громадське. У коментарі він заявив, що залишається виконувати обов’язки до призначення нового очільника відомства.

«Ну, треба ж комусь виплатити хоча б зарплати. Не можна ж отак все кинути і йти. Але хто ж мене тут залишить, якби я навіть хотів. Я що, чийсь вірний пес?» – сказав Чумак.

Також стало відомо, що Віталій Касько покинув посаду першого заступника Генпрокурора.

Як відомо, 5 березня Верховна Рада висловила недовіру і звільнила з посади генерального прокурора України Руслана Рябошапку.

Перед звільненням сам Рябошапка наголосив, що реформа прокуратури, яку розпочали за його керівництва, вже увійшла в історію через масове очищення та оновлення.

«Постанова побудована на відвертій брехні та маніпуляції. Мене не цікавить думка Бужанського (ініціатора постанови про висловлення недовіри генпрокурору, – ред.) про реформу прокуратури. Для мене найкращою оцінкою є лист батька Катерини Гандзюк, який висловив сподівання, що її вбивць буде покарано. На незалежного прокурора не можна тиснути – його можна тільки звільнити. Я йду – але лише для того, щоб повернутись», – підсумував Рябошапка й одразу покинув залу засідання.

Читати також: Генпрокуратури більше не існує. В Україні запрацював Офіс генерального прокурора


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Тимчасовий пункт пропуску «Адамчуки-Збереже» можуть відкрити на два місяці, – Волинська ОДА
Наступна новина У Володимир-Волинському відділенні поліції – новий керівник
Останні новини
Схожі новини