Видовищно і небезпечно. Біля Луцька змагалися мотоциклісти

Видовищно і небезпечно. Біля Луцька змагалися мотоциклісти
Змагання мотоциклістів у Гаразджі

У селі Гаразджа Луцького району мотоциклісти із різних куточків України, а також із-за кордону змагалися за перемогу у мотокросі на приз мотоцикольного клубу «Крайнов-Моторс».

Змагання відбулися у неділю, 3 листопада, повідомляє 12 канал.

На мотокрос завітали спортсмени із різних куточків України, а також із Білорусі та Польщі. Ці змагання, розповідають організатори, вже стали традиційним закриттям мотосезону.

«10-й рік підряд ми в кінці мотоциклетного сезону підводимо підсумки чемпіонатів України. Аналогів траси такої, як в нас в Гаразджі, в Західній Україні нема практично. Тут природня траса, і вона має майбутнє», – каже Піддубцівський сільський голова Борис Горбатюк.

Уже з перших заїздів стало зрозуміло, що траса не з легких і дуже небезпечна. Це підтверджують і мотоциклісти.

Мотоцикліст із Житомира Олександр Ліпінський з великим відривом від суперників здолав трасу у першому заїзді. Каже, допоміг лише досвід, бо піщана дистанція була надзвичайно складною.

«Траса складна, але цікава», – зауважив він.

За першість боролися не лише дорослі, а й діти. Їм природня траса припала до душі. Попри юний вік, транспортом керували впевнено.

«Траса добре підготовлена. Мені сподобалося. Я займаюся їздою на мотоциклах із 4 років і вже 7 років їжджу, – розповів юний мотоцикліст із Польщі Олаф Олек.

Глядачі із захопленням спостерігали за змаганнями та вболівали за своїх фаворитів.

Трьох найкращих мотоциклістів визначали після кожного заїзду. Призовий фонд змагань – 20 тисяч гривень. Організатори дійства сподіваються знайти додаткове фінансування, аби до наступних змагань облаштувати трибуни для глядачів.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коли і де у Луцьку можна буде купити електронний квиток
Наступна новина «З нами біг навіть прем’єр Фінляндії». Як луцький бізнесмен Віктор Грушецький став IRONMAN’ом
Останні новини
Схожі новини