Відпустили лучанина, який «дрифтував» напідпитку у центрі міста. Що йому загрожує

Відпустили лучанина, який «дрифтував» напідпитку у центрі міста. Що йому загрожує

У Луцьку в ніч з 29 на 30 липня нетверезий 21-водій дрифтував на авто BMW 528І. Чоловік дав показання в поліції і згодом його відпустили. 21-річному водію загрожує позбавлення права керування авто на один рік та до 11 тисяч гривень штрафу.

Про це розповіла Суспільному речниця Управління патрульної поліції області Валентина Мельник.

Подія сталася вночі на вулиці Словацького. Патрульні отримали повідомлення порушення о 1 годині ночі. Водій побачив екіпаж патрульних, який наближався, та вибіг з автомобіля у кафе, яке було поруч. Чоловіка затримали вже в приміщенні закладу та надягли кайданки.

Водійського посвідчення лучанин не пред'явив. Під час спілкування з водієм патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Результат медичного огляду на стан сп'яніння показав 0,77 проміле, що майже в чотири рази перевищує норму.

Лучанина доправили до Луцького районного управління поліції, де встановили його особу та склали адмінматеріали. Зі слів речниці патрульних, чоловік дав показання та згодом його відпустили.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Онкохворим дітям з Волині придбали життєво необхідні інфузомати. Вони вже у відділенні
Наступна новина Грози та град: якою буде погода на Волині найближчими днями
Останні новини
Схожі новини