Віктор Козак звітує про депутатську діяльність

Віктор Козак звітує про депутатську діяльність

З часу проведення виборів депутатів місцевих рад, які відбулися 25 жовтня 2015 року, коли громада Ковельщина довірила свої голоси та обрала мене депутатом Волинської обласної ради, минуло вже трохи більше двох років.

Відтак, у відповідності до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» маю честь звітувати перед виборцями про свою роботу.

Скажу відверто, що за цей невеликий період часу у ролі політика та представника жителів свого краю вдалось зробити чимало, але багато планів та задумів маю попереду.

В котре повторюсь я - людина слова, виходець із підприємницького середовища і не люблю популізму. Моє життєве кредо: єдність слова і діла, робота на позитивний кінцевий результат. Саме тому інтереси своїх виборців і, зрештою, усього району є пріоритетним напрямком моєї депутатської діяльності.
З структурою роботи в органах місцевого самоврядування я знайомий, оскільки обирався депутатом одного із попередніх скликань облради та мав депутатський мандат у Ковельській районній раді. Відтак, беру активну участь в роботі сесійних засідань ради, адже ряд питань, що ухвалюються депутатами, мають безпосередній вплив на життєдіяльність моїх виборців. Зовсім не випадковим є той факт, що працюю в постійній комісії з питань промисловості, транспорту, зв'язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства, адже професійна діяльність за попереднім місцем роботи мені допомагає досконало володіти питаннями цієї сфери. Відтак, в прямому ефірі телеканалу "Нова Волинь" я разом з Колегами депутатами - представниками комісії звітував про проведену роботу постійної комісії за рік. Скажу відверто комісія спрацювала плідно, тому впродовж ЗО хвилин нам було про що розповідати волинянам.

Скориставшись законодавчо закріпленими нормами, у періоді, за який звітую, подав до обласної ради три депутатські запити, зокрема, щодо співфінансування з обласного бюджету окремих об’єктів з Державного фонду регіонального розвитку; про сприяння у вирішенні земельного питання. На шістнадцятій сесії облради депутати підтримали мою пропозицію, а відтак внесли до порядку денного сесії та, зрештг ю, ухвалили Звернення до Кабінету Міністрів України щодо здійснення належного забезпечення ліками ветеранів війни та вдосконалення законодавства, яке стосується питання отримання статусу учасника бойових дій добровольцями. Проект звернення був підготовлений на прохання громадських організацій області, що опікуються долею учасників та ветеранів АТО, суть якого зводиться до того, що на законодавчому рівні необхідно розробити та прийняти Порядок, яким передбачити чіткий, зрозумілий та прозорий механізм отримання учасниками бойових дій медичних препаратів за рецептами ліків та механізм встановлення статусу учасника бойових дій особам, які приймали участь в АТО у складі військових формувань, в
 
подальшому не увійшли до військових та правоохоронних формувань, утворених відповідно до чинного законодавства.

Щодо роботи у виборчому окрузі, то скажу відверто для мене однаково важлива кожна людини району, Ковельщину не поділяю на територію округу і не округу. Ковельський район - це мій рідний край, доля якого мені ніколи не була байдужою. Відтак, завдяки тісній та ефективній співпраці місцевої виконавчої і представницької влади, допомозі і розумінню, як керівництва Волинської облдержадміністрації так і обласної ради вдалось вирішити низку життєво важливих питань. До прикладу, на соціально - економічний розвиток краю усі разом ми спромоглись залучити чималі кошти, як Фонду регіонального розвитку, так і Державного, обласного і місцевих бюджетів. 2017 рік став роком позитивних змін у інфраструктурі нашого району. Посудіть самі: в селі Колодяжне, Уховецьк та селі Радошин були офіційно відкриті заклади дошкільної освіти; в селищі Голоби запрацював центр надання адміністративних послуг, де надається ряд послуг різноманітного характеру, необхідних місцевому населенню, її відкрито універсальний ігровий спортивний майданчик з синтетичним покриттям на стадіоні «Дружба»; у селі Вербка відкрито новозбудоване навчальне приміщення школи, що віднедавна має статус «Навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа І-ІП ступенів - дошкільний навчальний заклад»; у школах сіл Скулин та Тойкут проведений капітальний ремонт спортивних залів; утеплено заклад загальної і середньої освіти в Голобах, натепер триває реконструкція частини адмінприміщення під ДНЗ у селі Скулин та ряд інших об’єктів; відремонтовано ряд доріг району, зокрема у Поворській, Голобській та Велицькій ОТГ.

Отже, як показує час спільними зусиллями обіцянки, плани та задуми перетворюються у реальні справи, адже головна мета, яка поєднує нас усіх - змінити життя наших іромадян на краще, аби воно було заможним і стабільним.

Депутат Волинської обласної ради
Віктор Козак

Всі звіти депутатів


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські поліцейські вибороли перше місце у змаганнях із боротьби самбо
Наступна новина На Волині постачанням газу займаються 12 компаній
Останні новини
Схожі новини