«Він був уже в моєму кабінеті», - Недопад про робочі взаємини з головою Волинської ОДА

«Він був уже в моєму кабінеті», - Недопад про робочі взаємини з головою Волинської ОДА

Голова Волиньради Григорій Недопад в інтерв’ю «Першому» розповів, якими є взаємини представницької влади з виконавчою після того, як рада дружно висловила недовіру Юрієві Погуляйку, голові Волинської ОДА.

Нагадаємо, за недовіру голові проголосувало 49 обранців. Однак Президент лишив це рішення без уваги.

«Ми не можемо до кінця знати, чи була ця реакція. Публічно – точно ні. Але певний період часу вже пройшов, ви знаєте, що область все одно має працювати і без виконавчої ланки і нам важче… Те, що відбулося в сесійній залі, з розряду «накипіло». Ніхто нікого не змушував голосувати. Всі журналісти бачили, що голосування відбувалося добровільно. Юрій Михайлович, я думаю, теж зрозумів це… Навіть думаю, що він зараз шкодує про той сплеск емоцій, який стався», - каже Григорій Недопад.

Рішення ради, на думку Недопада, дозволило зупинити «деякі процеси, які могли нанести шкоду регіону». Тому Волинська облрада вчинила правильно, переконаний голова ради.

Позаяк Юрій Погуляйко лишився на посаді, Григорій Недопад вважає, що вони як керівники мають працювати на розвиток Волині, тому, каже, з головою ОДА спілкується.

«Ну, він був уже в моєму кабінеті і не раз. Ми спілкувалися. Думаю, наразі працюватимемо на успіх Волинської області. А далі – будемо бачити», - зауважує Недопад

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку в обласній лікарні робитимуть ПЛР-тести й у вихідні
Наступна новина На директора «Луцькспецкомунтрансу» – лише один кандидат. Що він хоче зробити
Останні новини
Схожі новини