На директора «Луцькспецкомунтрансу» – лише один кандидат. Що він хоче зробити

На директора «Луцькспецкомунтрансу» – лише один кандидат. Що він хоче зробити
Володимир Марценюк

У Луцьку обирають директора для комунального підприємства «Луцькспецкомунтранс». Воно опікується вивозом сміття, сортуванням, прибиранням вулиць від снігу.

Свої пропозиції розвитку висловив єдиний претендент на цю посаду Володимир Марценюк.

Він народився 1977 року, має дві вищі освіти за спеціальностями: «Автомобілі та автомобільне господарство», «Газонафтопроводи та нафтосховища». Останні 3 місяці виконує обов’язки директора «Луцькспекомунтрансу».

«Підприємство потребує капітальних змін. Я хочу зробити з нього сучасну сервісну компанію, що надає якісні послуги мешканцям Луцької громади», - сказав Володимир Марценюк.

Серед планів він назвав оновлення техніки, встановлення автомийки для спецтранспорту, який вивозить сміття, створення абонентської бази. Також Володимир Марценюк пропонує продовжити запровадження сортування сміття, облаштувати компостні ями для органічних відходів та запустити другу сортувальну станцію на брищенському сміттєзвалищі.

Перша сміттєсортувальна станція, що працює на території «Луцькспецкомунтрансу», з його слів, зараз збиткова. За останній рік її збитки – 4,7 мільйона гривень.

«Але, якщо зробити додаткову переробку ПЕТ-пляшки, знайти додаткові шляхи реалізації відходів, ці збитки можна зменшити», - переконаний кандидат.

Також він пропонує створити на підприємстві групу оперативного реагування на випадок поганої погоди. Своє рішення конкурсна комісія обіцяє оголосити протягом 3 робочих днів.

Читати також: У Луцьку обирають нового директора «Ласки». Що пропонують претендентки


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Він був уже в моєму кабінеті», - Недопад про робочі взаємини з головою Волинської ОДА
Наступна новина «Фах лісівника завжди буде у тренді», – Олександр Квартирко
Останні новини
Схожі новини