Вишнівська ОТГ будує «Прозорий офіс»

Вишнівська ОТГ будує «Прозорий офіс»

На Волині громада просить виділити коштів із державного бюджету  на будівництво нового приміщення для надання адміністративних послуг. 

До депутата Волинської обласної ради Володимира Дибеля звернулась громада Вишнівської ОТГ з проханням посприяти у виділенні коштів із державного бюджету на будівництво нового приміщення для надання адміністративних послуг, у тому числі соціального характеру у форматі «Прозорий офіс».

ОТГ також планує придбати обладнання та програмне забезпечення комунікаційних мереж, баз даних, системи оповіщення населення у громаді на умовах співфінансування.

«Станом на сьогоднішній день виготовлена проектно-кошторисна документація по даному об’єкту, обсяг коштів необхідних для реалізації проекту становить 9987612,00 гривень.

Одним із способів вирішення вказаної проблеми є поєднання солідарного співфінансування з різних джерел для будівництва адміністративної будівлі і розміщення в ній як апарату сільської ради для функцій місцевого самоврядування так і облаштування центру надання адміністративних послуг, відповідно до сучасних вимог, що дасть можливість створити ефективну систему надання адміністративних послуг, що є одним із вагомих факторів забезпечення належних умов життя для жителів громади.

Прошу вас при розподілі коштів стабілізаційної дотації виділити кошти для вирішення даної проблеми», - йдеться у запиті Володимира Дибеля, адресованому голові ОДА і підтриманому більшістю депутатів.
Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Генеральна прокуратура оскаржуватиме рішення суду у справі екс-ректора Петра Мельника. ВIДЕО
Наступна новина «Євробляхи», контрабанда та новорічний одяг: ТОП-3 новини за 12 грудня
Останні новини
Схожі новини