У Горохівському районі буде чотири ОТГ, - Кабмін

У Горохівському районі буде чотири ОТГ, - Кабмін

Уряд вніс зміни до перспективного плану формування територій громад на Волині. Відтак, у Горохівському районі визнано спроможною Мар’янівську ОТГ. 

Про це йдеться у розпорядженні Кабміну від 12 лютого №124-р, пише «Волинь24».

До Мар'янівської об’єднаної територіальної громади (ОТГ), яку визнано спроможною, підтверджено приналежність населених пунктів Мар’янівської, Бранівської, Бужанівської і Цегівської територіальних громад.

До Горохівської ОТГ увійдуть населені пункти Горохівської, Галичанської, Журавниківської, Квасівської, Лемешівської, Мирківської, Печихвостівської, Підберезівської, Пірванченської, Рачинської, Скобелківської, Скригівської Терешківцівської і Холонівської територіальних громад.

Також у перспективному плані збережено намір формування в районі Шклинської і Берестечківської ОТГ. Причому територія Городищенської ОТГ Луцького району, до якої увійшли села три сільські ради Горохівського району (Михлинська – із селами Михлин, Загаї, Маруся; Угринівська – із селами Угринів, Дубова Корчма; Бережанківська – із селом Бережанка), залишиться незмінною.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За півтора місяця луцькі муніципали винесли близько 3 тисяч постанов на порушників
Наступна новина «Відчуємо штурханину потужного циклону». Українців попереджають про погіршення погоди
Останні новини
Схожі новини